Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Különleges kijelzőket kaphatnak az új Apple Watch okosórák

Az újgenerációs okosórák 41 és 45 milliméteres szíjjal érkeznek, melynek következtében lehetősége nyílt az Apple-nek arra, hogy nagyobb kijelzővel lássák el az Apple Watch modelleket.

Jon Prosser
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Bloomberg hírportál szivárogtatója, Mark Gurman szerint az idén szeptember végén debütáló Apple Watch Series 7 okosórák vékonyabb kávákkal és lapított dizájnnal lesznek ellátva, így a keret is nagyobb méretekkel fog rendelkezni.

Amíg a korábbi készülékek még 40 és 44 milliméteres szíjméretet kaptak, addig az újak esetében már 41 és 45 milliméteres verziók közül választhatunk – írta a MacRumors online magazin. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Minden jel arra utal, hogy a nagyobb szíjméretnek köszönhetően az okosórák képernyője is megnőhet, ezáltal rengeteg új funkciót kaphat a készülék, így például ráncfelvarráson átesett Infograph Modular kerülhet rá.

Ezek a szoftveres újítások kizárólag a Series 7 modelleken tűnhetnek fel, az update-et sajnos a régebbi típusokra nem tervezik kiadni, bár sokan örülnének neki.

A kozmetikai módosításokon kívül üzemidő és teljesítmény terén szintén jelentős előrelépésre számíthatunk, így nem árt figyelemmel követnünk az őszi Apple-eseményt, melyen lehullhat a lepel az iPhone 13-on kívül a Watch Series 7-ről is.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.