Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,04 Ft
Euró
379,08 Ft
Font
442,16 Ft
Bitcoin
44,111 $

Már nagyon mozog Krausz Gábor csípője (videó)

Krausz Gábor kiváló hangulatban készül a Dancing with the Stars negyedik évadára Mikes Anna oldalán.

Fotó: Insagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan elrajtol a Dancing with the Stars új évada, nagyon kevés idejük maradt a sztároknak. Október közepén lesz az első élő adás, melynek végén rögtön távoznia kell valakinek, ami már csak amiatt is fájdalmas, mert hetek óta készülnek.

Ez azonban mindig benne van a pakliban, de egyes versenyzőket nagyon előre várunk. Eszenyi Enikő például legalább 20 évet tagadhatna le a korából, és már most rengetegen kíváncsiak rá, garantált lehet a siker számára. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Ugyancsak sokan állnak Krausz Gábor mellett, aki már nincs együtt Tóth Gabival. Véget ért a kapcsolatuk, aminek részletei egyelőre nem ismertek, ellentétben azzal, hogy Gábor keményen készül a táncversenyre.

Mikes Anna személyében a lehető legjobb tanárral készülhet, mindent ki fog hozni belőle. A korábbi évadokkal ellentétben teasereket is láthatunk a sztárok tánctudásáról, és úgy tűnik, Gábor is sokat fejlődhetett.

Nagy meglepetést okozna, ha hamar kiesne, ami nem valószínű. Azok, akik nem kedvelik Gabit, valószínűleg szintén rá fognak szavazni, nem beszélve a Séfek Séfe nézőtáboráról, ahol abszolút kedvenc.