Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Elképesztően fiatalosan néz ki Eszenyi Enikő (fotók)

A legendás színésznő és rendező évtizedeket tagadhatna le a korából, és csak egyre fiatalabbá válhat a Dancing with the Stars miatt.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyértelműen Eszenyi Enikő szereplése okozta a legnagyobb meglepetést a Dancing with the Stars médiaeseményén. Enikő a mezőny legidősebb tagjaként vághat neki a versenynek, de van egy olyan érzésünk, hogy eljuthat a döntőig.

Hiába a legendás színésznő a mezőny legkorosabb tagja, rendkívül fitt, sokat tud a táncról, és extra tartalékokkal rendelkezik. Élete egyik legnagyobb kalandja lehet ez, és egy olyan táncossal dolgozhat együtt, aki tudja, hogyan kell megnyerni a műsort. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Hegyes Berci Gelencsér Timi oldalán táncolhatott a DWS első évadában, és nagyon nagyot ment a párosuk. Megérdemelten nyerték meg a táncversenyt, majd azt követően Tóth Andi és legutóbb Csobot Adél tarolt.

Már nincs sok hátra a kezdésig, október közepén rajtol az új szezon, és láthatja mindenki, mennyire fiatalos Enikő, aki legutóbb drónnal a kezében bukkant fel a Dancing with the Stars kisfilmjében.

„Alig van már 2 hét az első DWTS4. élőadásig!! Nagyon várjuk, hogy parkettre lépjünk és táncoljunk Nektek! Szerintetek mi lesz az első táncunk?” – tette fel a kérdést Hegyes Berci, aki továbbra is nagyon népszerű.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.