Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

Korszakalkotó akkumulátorral szerelhetik fel az új Xiaomi okostelefont

Fotó: Xiaomi
not image

Kulcsár Péter

2021. március 27. - 02:40

A kínai gyártó zászlóshajójaként hamarosan érkező Mi 11 Ultra modellben soha nem látott módon biztosíthatják az energiaellátást.

A Xiaomi nagyszabású online bemutatójára március 29-én kerül sor, melyen a vállalat összesen három vadonatúj Mi 11 készülékről fogja lerántani azt a bizonyos a leplet.

Soron kívül A Sziget is bekeményített: ilyen árak várják a fesztiválozókat

Ha hihetünk a MyFixGuide szivárogtatásainak, akkor a széria legdrágább, egyben legfejlettebb modelljében egy szilícium-dioxidos anód akkumulátor kapott helyet, továbbá egy eddig ismeretlen chipet is szereltek a mobilba, melynek teljesítménye egészen masszív lehet.

A Mi 11 Ultra akkumulátora támogatni fogja a gyorstöltési funkciót, kémiai összetételének köszönhetően pedig a telefon sokkal vékonyabb alakot ölthet, mint elődjei.

Az új eljárást az elektromos autók fejlesztései során megalkotott technológiák alapján hozták létre, melynek lényege, hogy egy nanoméretű, szilíciumból készült anyagot negatív anódon keresztül szőnek át, ezáltal tízszer nagyobb kapacitást tudnak elérni a hagyományos grafithoz képest.

Ami az új lapkakészletet illeti, a Xiaomi valószínűleg visszatérhet a Surge S1 chiphez, amelyet még 2017-ben mutattak be.

Egyelőre még nem lehetünk biztosak a Surge S2 érkezésében, csupán a három nap múlva esedékes show után derülhet ki, mit tartogatott a felhasználók és rajongók számára a Xiaomi.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.