Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,34 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,802 $

Már csak egy hét, és lehullhat a lepel a Xiaomi Mi 11 modellszériájáról

A kínai gyártó Mega Launch eseményén végre kiderülhet, hogyan fognak kinézni a cég zászlóshajójának szánt Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra és Mi 11 Lite készülékek.

...svg content...Fotó: Xiaomi
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Xiaomi online rendezvénye március 29-én, hétfőn lesz esedékes, magyar idő szerint délután 12:30-kor – olvasható a gyártó hivatalos közleményében.

A vállalat az időponton kívül egyebet nem árult el a Mi 11 Lite, Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra mobiltelefonok kapcsán, azonban a folyamatosan érkező pletykák alapján egészen ígéretes lehet majd a show. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

A Xiaomi Mi 11 Lite-ban valószínűleg a Snapdragon 775G lapkakészlete duruzsolhat majd, a kiszivárgott kémfotókból pedig arra lehet következtetni, hogy a hátlapon egy háromszenzoros kamerarendszer kaphat helyet egy 64 megapixeles főshooterrel, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 5 megapixeles makróegységgel.

A Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra ezzel szemben a Samsung ISOCELL Bright GN2 szenzorát kaphatja meg, amely 50 megapixelere lesz képes, ám pixelsűrűsége és élessége miatt sokkal részletesebb fotók és videók felvételének elkészítését segítheti elő.

A zászlóshajóként beharangozott okoseszközöket egy 120-szoros hibrid zoommal felszerelt periszkóplencsével is ellátták, valamint szelfifotók megkönnyítése érdekében egy apró hátlapi kijelzővel is büszkélkedhetnek.

Az egyetlen különbség a Pro és az Ultra modellek között a töltési funkcióban keresendő, ugyanis míg a Pro-nál 66 W-tal, addig az Ultránál 120 W-tal pumpálhatjuk tele az akkumulátort.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.