Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Először csodálhatjuk meg fényképeken a Xiaomi Mi 11 Lite elérhető árú okostelefont

Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A kínai gyártó az utóbbi időkben új fokozatba kapcsolt, legújabb modellszériáját pedig óriási hype övezi, ami nem véletlen, hiszen kategóriájának egyik legjobb teljesítményű mobiljával állhatnak elő.

A Xiaomi állítólag a Mi 11-es sorozat Lite tagját sem hagyja ki a felhozatalból, már ha hihetünk a Sparrows News weboldalon megjelent szivárogtatónak.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A bennfentes forrás elmondása szerint a Xiaomi Mi 11 Lite pontosan úgy fog kinézni, mint a Mi 11, egyetlen különbség csupán az lesz, hogy nagyobbik testvérevel szemben nem lekerekített, hanem lapos panelt kaphat.

Ez már a második alkalom, hogy kiszivárogtak renderképek a világhálóra, egy hónappal korábban ugyanis egy másik forrás szintén lapos kijelzőről, illetve három hátlapi kameráról beszélt, amelyek szintén megerősítik a híresztelések hitelességét.

A Mi 11 Lite készülékbe előreláthatólag a Snapdragon 732G lapkakészletét szerelhetik, és bár 5G-s támogatást nem kap majd, az üzemideje a 4G-nek köszönhetően jobb lehet, mint a Mi 11 alapváltozatáé.

A Xiaomi hivatalos bejelentésére egyelőre még várnunk kell, az előzetes pletykák alapján azonban arra következtethetünk, hogy a Lite-on kívül érkezik egy Mi 11 Pro periszkóp lencsével, valamint egy Mi 11 Ultra másodlagos hátlapi kijelzővel.

Fotó: GSM Arena

Magyarországon a március végétől megvásárolható Mi 11 alapverzió fogyasztói ára 299 900 forint, illetve 319 990 forint lesz, ami egészen kecsegtető ajánlatnak minősül, hiszen a rivális Galaxy S21 és az iPhone 12 jelentősen drágább a Xiaomi két csúcsmobiljánál.