Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Visszatérhet a Xiaomi egyik legnépszerűbb okostelefonja

A kínai mobilgyártó legújabb közleményéből kiderült, hogy a Xiaomi Mi Mix készülékek visszatérhetnek a hivatalos kínálatba.

Fotó: Xiaomi
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Egészen eseménydúsnak ígérkezik a Xiaomi március 29-én esedékes bemutatója, amelyen a Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra telefonok vihetik a prímet, ám egy régi ismerős, a Mi Mix modellsorozat is visszatérhet.

A kínai Weibo közösségi oldalon közzétett bejegyzésből megtudhattuk, hogy a kínai gyártó közel két év után élesztheti újjá a Mi Mix szériát, köszönhetően annak, hogy a rajongók kitartóak a márka mellett. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A poszter alapján, melyben azt írták, „lesz egy kellemes beszélgetésünk”, a Xiaomi révén valószínűleg betekintést nyerhetünk a Xiaomi Mix szériához tartozó telefonok fejlesztési folyamataiba.

Korábban már kiszivárgott, hogy a Xiaomi egy többszörösen összehajtható készüléken dolgozik, a prototípust azonban még nem mutatták be, csupán egy keretről lőtt fotó keringett a világhálón, amelyen maga a technológia látható.

A Xiaomi Mi Mix volt az első Androidos okostelefon, amely eltért a hagyományos, 16:9-es képaránytól, ugyanis 17:9-es rátát alkalmaztak a modell 6,4 colos kijelzőjén, melynek következtében a kávákat is extrém módon le tudták kicsinyíteni.

2019-ben a Xiaomi bejelentette a Mi Mix Alpha érkezését, ám az összehajtható, szétterülő képernyővel ellátott szupermobil 3 ezer dolláros árcédulája miatt sosem került a boltok polcaira, és örökre koncepció maradt.

Soha nem volt még ilyen alacsony a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat közzétette legfrissebb adatait.