Így fog kinézni a Xiaomi összehajtható mobiltelefonja

Fotó: Illusztráció/Xiaomi
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Kiszivárgott fotókon első kézből csodálhatjuk meg a kínai gyártó legújabb fejlesztését.

A Xiaomi összehajtható mobiljának felhasználói interfésze korábban már felkerült a világhálóra, most azonban magát a készüléket is megpillanthattuk néhány kémfotónak köszönhetően.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A Sparrows News portál szúrta ki az egyik közösségi platformon az okostelefont, amelyen ugyanolyan középen elhelyezett hajlítórendszert használtak fel, mint például a Samsung Galaxy Fold vagy a Huawei Mate X2 modelleken.

A fényképeken csupán a koncepció öntvénye látható, kijelzőt egyelőre nem kapott az eszköz. A felvételek alapján egy háromszenzoros kamera került a telefon hátlapjára, bár a végső dizájn még változhat.

Ami viszont egészen biztosan maradni fog, az a kamerák horizontális elrendeződése, illetve maga a keret formája, hiszen a Xiaomi továbbra is kitart saját formaterve mellett.

Mindezeken túl a hátlapon felfedezhető a Mix logó, ami meglepetésnek számít, hiszen legutoljára a két évvel piacra dobott Mi Mix 3 mobiltelefonokon láthattuk ezt az emblémát.

Bár sejteni lehet, hogy még a tervezés korai fázisában tart a Xiaomi, a végső produktum azért közel állhat majd a kiszivárogtatott keret formájához, igaz, biztosat csak akkor mondhatunk, ha a kínai gyártó hivatalosan is leleplezi az okoseszközt.