Dollár
381,83 Ft
Euró
394,59 Ft
Font
466,00 Ft
Bitcoin
24,443 $

Így fog kinézni a Xiaomi összehajtható mobiltelefonja

Fotó: Illusztráció/Xiaomi
not image

Kulcsár Péter

2021. március 19. - 01:20

Kiszivárgott fotókon első kézből csodálhatjuk meg a kínai gyártó legújabb fejlesztését.

A Xiaomi összehajtható mobiljának felhasználói interfésze korábban már felkerült a világhálóra, most azonban magát a készüléket is megpillanthattuk néhány kémfotónak köszönhetően.

Soron kívül Interjú: Lovas Annabella, aki tud nagyon morcos is lenni

A Sparrows News portál szúrta ki az egyik közösségi platformon az okostelefont, amelyen ugyanolyan középen elhelyezett hajlítórendszert használtak fel, mint például a Samsung Galaxy Fold vagy a Huawei Mate X2 modelleken.

A fényképeken csupán a koncepció öntvénye látható, kijelzőt egyelőre nem kapott az eszköz. A felvételek alapján egy háromszenzoros kamera került a telefon hátlapjára, bár a végső dizájn még változhat.

Ami viszont egészen biztosan maradni fog, az a kamerák horizontális elrendeződése, illetve maga a keret formája, hiszen a Xiaomi továbbra is kitart saját formaterve mellett.

Mindezeken túl a hátlapon felfedezhető a Mix logó, ami meglepetésnek számít, hiszen legutoljára a két évvel piacra dobott Mi Mix 3 mobiltelefonokon láthattuk ezt az emblémát.

Bár sejteni lehet, hogy még a tervezés korai fázisában tart a Xiaomi, a végső produktum azért közel állhat majd a kiszivárogtatott keret formájához, igaz, biztosat csak akkor mondhatunk, ha a kínai gyártó hivatalosan is leleplezi az okoseszközt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.