Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Így fog kinézni az új Samsung Galaxy Z Fold3

Az összehajtogatható mobiltelefonok császárának legújabb változatára hivatalosan még várnunk kell, a legújabb renderek alapján azonban minden idők egyik legjobb okoseszközét kaphatjuk majd meg.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Ben Geskinnek hála minden éven hamarabb csodálhatjuk meg a szebbnél szebb dizájnokat a készülőfélben lévő okostelefonokról, hiszen modelljei rendre pontosnak bizonyultak.

A dél-koreai gyártó legújabb összecsukható készülékéről szintén elkészített Geskin egy prototípust, amelyen megfigyelhetjük azokat a radikális módosításokat, amelyeket a dél-koreai gyártó eszközölhet a Galaxy Z Fold3-on. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Az első, ami szembe tűnhet, a Galaxy S21 Ultránál is látott elkülönülő kamera-sziget dizájn, ami már megtalálható a Samsung összes modellcsaládjában, főként az S, illetve a Note szériákhoz tartozó telefonokban.

Egyelőre nem tudni, hogy a kamera modulja is hasonlóan lesznek-e elrendezve a Z Fold3-on – valószínűleg arra lehet számítani, hogy az S21-hez képest egy valamelyest gyengébb egységet szerelnek majd a készülékbe.

Ami az érintőceruzát illeti, saját becsúsztatható tokot nem kapott a mobil, ami érthető, hiszen a Samsung már az S21 Ultrához is csupán opcióként ajánlja a stylus-tollat, ezért nem áldozta fel a telefon tervezése során a dizájnelemeket egyetlen érintőpálcika miatt.

Korábbi pletykák szerint a Z Fold3 7,55 colos belső és 6,21 külső képernyővel érkezhet majd, ezáltal valójában helye sem maradt a ceruzának. Egy másik szóbeszéd alapján a telefonban egy kijelző alá beépített kamera is helyet foglalhat, bár ezt Geskin renderjein nem láthattuk.

Ha hihetünk a legoptimistább infómorzsáknak, akkor a Galaxy Z Fold3 bemutatására idén júniusban számíthatunk, az okoseszköz ára pedig körülbelül ugyanannyi lesz, mint elődjéé, a Galaxy Z Fold2-é.