Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Korlátozott példányszámban lesz kapható induláskor az új Apple Watch okosóra

Gyártási gondok adódtak az Apple Watch Series 7 okoseszközök kapcsán, az iPhone 13 modellekkel szeptember végén bemutatásra kerülő kütyük limitált példányszámban lesznek megvásárolhatók.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A legutóbbi Power On hírlevelében a Bloomberg hírportál szakújságírója, Mark Gurman arról írt, hogy a többi gyártóhoz hasonlóan az Apple-nek is komoly fejfájást okozott a globális chiphiány, ami az új termékek debütálásakor is érezhető lesz.

Gurman szerint az Apple a Watch Series 7 okosórákat az iPhone 13 készülékekkel egyetemben mutathatja be a soron következő nagyszabású online eseményén, amelyet szeptember végén bonyolítanak le, ám korántsem úgy, ahogyan korábban elképzelték. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Kiderült ugyanis, hogy nem tudnak elegendő mennyiségű okosórát a prognosztizált rajtra legyártani, így elképzelhető, korlátozott példányszámban árusíthatják kezdéskor a kütyüket.

Egy másik lehetséges forgatókönyv szerint elnapolhatják a piacra dobást, és csak bemutatóra számíthatunk, az előrendelések pedig csak valamikor tavasszal startolhatnak el, míg az sem kizárható, hogy az egész leleplezést későbbre tolják.

Bármi is legyen az igazság, nemsokára kiderülhet, miként döntöttek a cupertinói techóriásnál. Egy biztos, a minden bizonnyal 41 és 45 milliméteres szíjakkal ellátott, nagyobb és szebb kijelzővel ellátott Apple Watch-ok a csúszás ellenére minden idők legeladottabb okosórái lehetnek.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.