Köllő Babett elsírta magát egy tragédia miatt (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Köllő Babettben is ott vannak az emlékek egy baba elvesztése miatt, és végül a Sztárban Sztár leszek! versenyzője Tóth Gabi csapatába került.

A Sztárban Sztár leszek! 2023-as évada most kezd csak igazán izgalmas lenni, ugyanis véget értek a válogatók. Már azt is tudhatjuk, mi lett Rugós Beke sorsa, aki Majka csapatában kapott lehetőséget a műsorban.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Majkáról nem mellesleg kiderült, hogy kiválóan twerkel, míg Tóth Gabi wc pumpát nyomott az arcába. Nagyon nagy volt a hangulat, viszont voltak igazán szomorú pillanatok is, Köllő Babett számára különösen.

Egy igencsak megrázó történetet hallhattunk az egyik versenyzőtől, aki olyan szerelmet érzett valaki iránt, mint még soha. Babát vártak, majd a férfi hirtelen eltűnt, és a sok stressz hatására a baba elment.

Babett is átesett egy gyermek elvesztésén, még sok esztendővel ezelőtt, de azóta sem tudta teljesen feldolgozni a történteket. Igazán nem is lehet, és az is érthető, hogy a kiváló színésznő elsírta magát.

Végül úgy döntöttek, hogy jelenleg az a legjobb döntés, ha a csinos, vonzó és nagyon tehetséges Balog Kitti Gabi csapatában folytatja tovább. Hamarosan pedig jönnek a középdöntők, és kiderül, kik jutnak be az élő show-ba.