Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Kocsis Alexandra ismét tökéletes fenékformát villantott (videó)

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindent elmond arról, hogy az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzője mennyire fitt, kitartó, és közben ezreket motiválhat.

Kocsis Alexandrát sokan ismerik, és nemcsak a sportolók körében, hiszen egy igazi bajnokról beszélünk. Az Exatlon Hungary országos ismertséget adott neki, és sokan megszerették, többek között mi is kedveljük a karakterét.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Lassan 125 ezer követője van az Instagramon, így rengeteg embert érhet el, akik erőt meríthetnek Alexandra szavaiból, tapasztalataiból, a róla készült fotókból és videókból, melyek mind beszédesek.

A tökéletes formának örvendő sportoló is azon a véleményen van, hogy néha elindulni a legnehezebb, néha pedig kilépni a megszokott komfortból. Ezzel maximálisan egyet tudunk érteni, de ha megvan a szükséges erő és motiváció hozzá, utána már minden könnyebb.

„Néha elindulni a legnehezebb, néha pedig kilépni a megszokott komfortból. Mindenhez erő kell, elindulni onnan, ahol már nem érzed jól magad és igen fájni is fog.” – írta a posztjában a mindig motiváló Alexandra.

„Hétfő van, a legjobb egy új kezdethez, egy új motiváció megtalálásához és új tervek megvalósításához. Az edzés és sport igazi lélekemelő, de idő kell, amíg a tested is elkezdi érezni, de ha rákapsz az ízére soha nem akarod abbahagyni!”