Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kocsis Alexandra majdnem elsírta magát az edzése végén

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kocsis Alexandra nagyon is komolyan veszi az edzéseit, és nemrég olyan szinten sikerült kimaxolnia az egyik edzését, hogy majdnem elsírta magát.

Kocsis Alexandra sokak számára igazi példakép és motiváció lehet. Az Exatlon Hungary-ben is versenyzett sikeres sportoló több mint erős formában van. Az évek alatt számtalanszor láthattuk tőle, hogyan kell növelni a tétet.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Alexandra bikiniben is rendkívül csinos, amiért sokat tett, illetve tesz továbbra is. Kemény út van mögötte, és az élete az edzés, ami mentálisan is komoly terhelést tud jelenteni, ha valóban odarakjuk magunkat.

„Vannak pillanatok, amikor nehéz és vannak, amikor könnyebben megy. Az életmódváltás, edzés egy hosszú út. Ne mással, magaddal versenyezz, minden nap! Tegnapelőtt olyan szinten sikerült kimaxolni az edzésem, hogy a végén majdnem elsírtam magam, na meg persze küzdöttem az elemekkel és a mozdulatokkal.” – írta Alexandra.

Az öregedéssel jönnek a felismerések

„Kezdem megszeretni magam. Azt tudnotok kell, hogy pár éve én ezt ki sem tudtam mondani, se azt, hogy büszke vagyok… Ahogy öregszem, durva mennyire változom, de ilyenkor jön a felismerés, hogy bárcsak így gondolkodtam volna évekkel ezelőtt.”

„A mi lett volna haaaa és ha ezt így meg úgy csinálom, mondatok már a múlté, lezárult, nincs hatással a jelenre. Az hogy milyen lesz a jövőd, az a mai nap sikerességén múlik! Szeresd magad, szeresd az erőt, ami benned van, ami visz előre, a tested, aki segít és az utolsó ismétlést is kibírja.

„Szeresd a elméd, mert akármennyire is vissza akar húzni és kifogásokat dob eléd, téged pont ez is motivál, na meg a csak azért is és persze emlékszel mit ígértél magadnak, mit írtál le a Reborn Challenge programfüzetbe! Együtt vagyunk, egységben, erősen, csak előre #sweatherő Erről szól a Reborn Challenge – Legyél saját magad legjobb verziója! Igazi bajnokok vagyunk, egytől egyig, vívjuk meg a napi csatákat, este pedig legyünk nagyooooon BÜSZKÉK magunkra.”