Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Kocsis Alexandra tüzes formáját nők ezrei tapsolhatják meg

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egyik legszebb elismerés egy nő számára, ha mindkét nem gratulál a formájához, és mindezt őszintén teszik.

A megjelenéssel rengeteg mindent tudunk közvetíteni az emberek felé, kezdve az egészséges életmóddal, az igényességgel, az eleganciával, a határozottsággal, és még sokáig folytathatnánk a sort.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

A lista nagyon hosszú, sokkal hosszabb, mint azt gondolnák az emberek. Emiatt sem szabad elítélni azokat, akik egyre többet és többet hoznak ki a fizikai formájukból, mert ezzel párhuzamosan lelkileg és mentálisan is továbbfejlődhetnek.

A kinézet csak kis része ennek az egésznek, messze nagyobb szerepet játszanak az energiák, amiket sugároznak az emberek. Kocsis Alexandra egy nagyon erős példa arra, hogyan és mennyit hozhat ki magából egy nő.

Az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzője nemcsak a sportot látja ebben, hiszen azok, akik elmélyülnek ebben a világban, vagy bármely más mozgáskultúrában, pontosan tudják, hogy az elme és a lélek milyen fejődésen mehet keresztül az évek alatt. Az sem véletlen, hogy a kiváló sportoló időközönként mélyebb gondolatokat is megfogalmaz, amik pontosan ezekkel a dolgokkal vannak összefüggésben.

A mindig nyári formában lévő Alexandrának a stílusa is kimagaslik, és a fotózásokon képes mindezt úgy átadni, hogy az embert tovább motiválja. Az alább látható szett is hűen tükrözi ezt, azt a fajta sejtelmességet és eleganciát, amit a klasszis sportoló közvetít.

Még több bulvár: Sári Éva cicaként is rendkívül vonzó