Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
391,05 Ft
Font
445,86 Ft
Bitcoin
23,729 $

Sári Éva cicaként is rendkívül vonzó

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sári Évit sok különböző jelmezben láthattuk az évek alatt, többek között macskaként is, amit nem lehet megunni.

Sári Évinek nincs sok ideje unatkozni, nagyon aktív életet él, és még szilveszterkor is dolgozott. Sok felkérést kap, és az évek alatt bizonyította, hogy énekesnőként és színésznőként is lehet rá számítani.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Sok tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy különleges módon ruházzon fel egy szerepet, amibe beleéli magát. Színészi képességek nélkül ez nem menne, és vannak dolgok, amik egyszerűen nem tanulhatóak.

Szerencsére Évi ilyen tulajdonságokat is hordoz magában, és közben folyamatosan fejleszti magát. Nem lehet panasz a teljesítményére, és mindig érdekes látni a nagy átalakulásokat a részéről a produkciókban.

A Macskák pontosan egy ilyen darab, mely hamarosan a 40. jubileumát fogja ünnepelni. Anno gyerekként láttuk először, és azóta számtalan színész fordult meg a musicalben, amit a kicsik és a nagyok is egyaránt élvezhetnek.

„Viszlát Cassandra cica, találkozunk márciusban, amikor a Macskák musical 40. jubileumát is ünnepeljük!” – írta a posztjában Évi, aki a karrierje során már számtalan különleges szerepet játszhatott el.

Még több bulvár: Szabó Franciska mellerős szelfijénél most nincs szexibb