Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Klopp komolyabb büntetésre számított

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Aston Villa elleni utolsó hazai meccsen így sem lesz ott a kispadon.

Jürgen Klopp szereti túlfeszíteni a húrt. Az Aston Villa előtti sajtótájékoztatón ugyanis elárulta, hogy többmeccses eltiltásra számított, a Paul Tierney bíróval folytatott csörte után, sőt, nem ő volt az egyetlen, aki ezt várta.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

„A körülöttem lévő emberek elég negatívak voltak. Azt hitték, hogy komolyabb lesz” – mondta Klopp, aki a 75 ezer fotos pénzbüntetés kapcsán is kifejtette véleményét – számolt be róla a Sky Sports.

„Szeretném tudni, -mint mindig -, hogy hova megy az a pénz. Ha jó célra, akkor szívesen kifizetem, ám ha nem, és az FA megtartja magának, akkor ez egy kicsit durva, és beszélnünk kell róla” – tette hozzá.

Kloppnak még viccelődni is maradt kedve, megjegyezte ugyanis, hogy a Southampton ellen legalább jobb helyről nézheti a meccset, és különben is Vitor Matosszal telefonon végig kommunikálhat a mérkőzés alatt.

„A hangom legalább rendben van, messze fogok ülni, de senki nem fog úgy kiabálni, mint én” – válaszolt tréfálkozva Klopp arra a kérdésre, hogyan készül arra, hogy a lelátóról kell dirigálnia.