Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Klopp szerint Nunez feldúlt volt a Chelsea elleni négy kapufája után

Négyszer találta telibe, érthető, hogy nem viselte jól az uruguayi.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár a Chelsea elleni bajnokin aratott 4-1-es győzelem során a Liverpool dominanciája alig-alig ingott meg, egyvalaki mégsem lehetett maradéktalanul elégedett a hazaiak közül. Darwin Nunez ugyanis hiába hajtott végig, nem sikerült betalálnia, be kellett érnie egy gólpasszal. No meg négy kapufával.

Azt még Szoboszlai Dominik is megemlítette a meccs utáni interjújában, hogy az uruguayi meglehetősen paprikás hangulatban vonult az öltözőbe, ezt később Jürgen Klopp is megerősítette, aki szerint mindössze annyi történt, hogy játékosának nem volt szerencséje a szerda esti összecsapás során – idézte a német szakembert az ESPN. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

„Őrületes első félidőt produkált, nagyon jó volt” – mondta Klopp a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. „Mióta vezetjük a statisztikákat, ez volt az első alkalom, hogy egy játékos négyszer találta el a kapufát egy meccsen” – hozzátéve, hogy Nunez azért is nagyon csalódott volt, amiért az első félidőben kihagyott egy tizenegyest.

„Nehéz volt neki, látszott a félidőben, hogy mérges volt magára. De négy gólt lőttünk, szóval kit érdekel, hogy ezek nem mentek be. További gólokat fog lőni, majd jönnek maguktól. Kiváló formában van, szóval minden rendben” – nyilatkozta optimistán Klopp, a Liverpool pedig továbbra is az első helyen áll a bajnokságban, vasárnap viszont nagyon komoly erőpróba következik az Arsenal ellen.