Kiszivárgott fotókon látható a Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G táblagép

GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021.május.7 - 20:46

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy hivatalosan is bejelentse a dél-koreai gyártó a Galaxy Tab S7 Lite modellek érkezését, ám szemfüles rajongók idejekorán megszerezték a készülékről lőtt renderfotókat.

A GSM Arena szúrta ki elsőként a közösségi média platformjain terjedő renderképeket, amelyeken a Galaxy Tab S7 Lite látható rózsaszín, fekete, két, szürke és zöld színekben.

Minden egyes táblagéphez jár egy S-Pen toll, valamint egy gyönyörű, kerettel azonos színárnyalatú tok is. A tollat a tok két oldalán helyezhetjük el, az egyik ilyen bemélyedés a készülék hátsó kameraszigete alatt húzódó nyílásban található.

A táblagép jobb oldalán fedezhetjük fel a hangerő-szabályozó gombokat és a bekapcsoló gombot, míg az USB-C csatlakozó, valamint a hangszórók a tablet alsó részére kerültek, a szelfikamera pedig nem meglepő módon a káva jobb felső szélén ékeskedik.

Miközben még nem tudunk sokat a Galaxy Tab S7 Lite modellsorozatról, Roland Quandt szivárogtató szerint nem is számíthatunk majd ilyen nevű gépekre, sokkal inkább Galaxy Tab S7+ Lite márkanevet használhatnak a Samsung fejlesztői és marketingesei.

Finoman szólva is logikátlan húzásnak tűnik a “+” és a “Lite” kifejezések együttes használata, ám figyelembe véve a dél-koreaiak korábbi névadását, cseppet sem érezhetjük magunkat meglepve a furcsa kombináció hallatán.