Kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Fold3 és Z Flip3 dizájnja

Illusztráció/Sammobile
not image

Kulcsár Péter

2021.május.4 - 23:50

Idejekorán kerültek fel a világhálóra az összehajtható mobiltelefonok királyának tartott Fold- és Flip-széria következő generációs modelljeiről készült felvételek.

A Sparrow News hírportál által kiszúrt promóciós anyagokból kiderült, hogy míg a Galaxy Z Fold3 esetében S Pen támogatást kapunk, addig a Galaxy Z Flip3 vertikális kameraelrendezéssel büszkélkedhet majd.

A Fold3 lesz az első hajlítható okostelefon, amelybe kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót szerelnek, amivel egyúttal az első Samsung-készülékké is avanzsálhat, ami megkaphatja ezt a funkciót.

A Fold3 hátlapján három lencsét láthatunk, amiket vertikálisan pozicionáltak, míg a kamerasziget eléggé aprócska, a LED villanó pedig közvetlenül a szenzorok alatt helyezkedik el.

A fényképek alapján kivehető, hogy a Fold 90 fokban hajtogatható, továbbá a közeli fotókból észrevehettük, hogy nincs már akkora hézag a panelek között alap üzemmódban, mint azt korábban a modell elődjeinél megszokhattuk.

A Galaxy Z Flip3 Gorilla Glass Victus üveggel lett ellátva, ezáltal a kijelzője sokkal masszívabbá vált, így több információt olvashatunk le róla, valamint az értesítéseket is könnyebben láthatjuk rajta.

Mivel nemcsak egy technológiai vívmányról, hanem egy divatcikkről is beszélünk, ezért nem meglepő, hogy négy színben vásárolhatjuk majd meg a készüléket, melyek egyaránt más-más átmenetben pompáznak.