Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Kiszel Tünde lányával közösen jelentkezett a konditeremből

Kiszel Tünde elszánt, igyekszik fitt maradni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy igazán formában tudja tartani magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella már az RTL családjához tartozik, miután úgy döntött, a TV2 után a rivális csatornánál is szerencsét próbál. A Dancing with the Stars után egy egészen más műsorban tűnik majd fel, ami nem kis kihívást jelent majd. A forgatások jelenleg is zajlanak, és Donatella őszintén vágyott erre.

Meg szeretné mutatni az embereknek, hogy nemcsak szép tud lenni, és a sport közel áll hozzá. Fantasztikusan néz ki a fiatal modell és énekesnő, aki a konditeremben járatja csúcsra a formáját, de Tünde is vele tart. Egy nagyon fiatalos édesanyáról beszélünk, aki igyekszik többet és többet kihozni magából. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ez láthatóan működik, és minden adott ahhoz, hogy Tünde is magabiztosan várja a nyarat, ami már félig beköszöntött. Az esős idő nem éppen ezt mutatja, de legalább nincs hideg, és még mindig csak június eleje van.

Tünde maximálisan motivált, hálás azért, hogy egy olyan személyi edzővel dolgozhat együtt, aki igazán figyel rájuk. Emellett kedves is, ami szintén csak motiválja, hiszen tudjuk jól, hány mogorva személyi edző van a termekben, akik ráadásul szakmai szinten is erősen megkérdőjelezhetőek, néha egyenlőek a nullával.

„Személyi edzőnk Szilárd Grünfelder nemcsak fantasztikus edző, hanem nagyon kedves, figyelmes mert a csapatépítő programon a névnapomra kaptam Tőle egy óriás pezsgőt! Nagyon szépen köszönöm.” – írta boldogan a konditeremből Kiszel Tünde, aki továbbra is fiatalos, és nagyon fitt igyekszik maradni.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.