Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Király Viktor elárulta, miért vállalta el a Sztárboxot

A Sztárbox egy igazi mentőöv lehet Király Viktor számára, aki lassan sportolónak is mondhatja magát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időközben bejelentették a legújabb sztárokat a Sztárboxban, köztük Pápai Jocival, aki nagyon komolyan veszi ezt az egészet. Joci személye nem lehet olyan nagy meglepetés, Torghelle Sándoré viszont már annál inkább, aki nulláról vágott neki ennek az egésznek, akárcsak Király Viktor, a másik nagy név.

Király Viktor elismerte, az elején nagyon izgatott volt, nem érezte magát egészen magabiztosnak a helyzetben, hogy egyáltalán helyt tud-e állni. Az sem titok, hogy egy igen mély gödörből jött ki, miután elköltöztek tőle a felesége és a gyereke. Nemcsak ez volt az oka annak, hogy végül elvállalta a műsort, és hozzátette, soha ezelőtt nem engedte el magát ennyire az élete során. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Megjegyezte, ha valaki sokáig van lent lelkileg, akkor a magabiztossága is eltűnik, ezen szintén dolgoznia kellett. Mivel sportról van szó, és soha nem mondhatta magát sportolónak, ez most egészen más, mint amikor a színpadon magabiztos. „Nem vagyok magabiztos, hazudnék, ha azt mondanám, hogy magabiztos vagyok.”

Elismeri, teljesen megváltozott az élete, és rengeteg munkát tesz bele ebbe az egészbe. A sport ezelőtt egy olyan hobbi volt számára, amit nem szeretett csinálni, kötelező hobbinak fogta fel. „Nem volt része az életemnek.” Az utóbbi három hónapban azonban fordult a kocka, és sporttal fekszik, azzal kel.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Már most eldöntötte, bármilyen eredményei is legyenek, folytatni fogja a bokszot, mert szórakoztatja is. Jelenleg 9-10 edzése van egy héten, ami rendkívül intenzív, és imád lejárni, ahol folyamatosan fejlődhet.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.