Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Sztárbox: Torghelle Sándornak mindegy, ki lesz az ellenfele

Torghelle Sándor, aki sokáig a magyar válogatott tagja is volt, a Sztárbox egyik legnagyobb sztárja lesz, és ez számára is új.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban már beszámoltunk, bejelentették a Sztárbox új mezőnyének legújabb tagjait, köztük Torghelle Sándorral. Sokak számára ismerős lehet a név, hiszen egy sokat megélt futballistáról beszélünk, aki egészen 2020-ig játszott, a Vasastól vonult vissza.

A magyar válogatottban 42 alkalommal kapott lehetőséget 2004 és 2010 között. Összesen 11 góllal örvendeztette meg a közönséget, és többek között az angol bajnokságot is megjárta. A nagyobb múlttal rendelkező Crystal Palace játékosa volt 2004-től 2006-ig, majd Görögországba, onnan pedig Németországba igazolt. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Végül hazatért, hogy újra a Budapest Honvéd és az MTK játékosa legyen, de Videoton és a Vasas kötelékében szintén játszott. Az RTL-nek adott interjújában elmondta, izgatott, mivel a boksz számára is új, nemigazán tudja, mi vár rá. Nem tagadja, nehezek az edzések, mivel nulláról vágott neki ennek az egésznek.

Azt mondta, minden nap tanul valami újat, és amikor ő kapja a pofont, nem biztos, hogy azt szívesen meg akarja ismételni. Hozzátette, a boksz az ilyen, egy igazi adok-kapok, de nem tartja félős férfinak magát. Ezek után teljesen mindegy neki, ki az ellenfele, jöhet bárki, „meglátjuk, ki lesz a jobb.”

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.