Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Pápai Joci és Shane Tusup is ott lesznek a Sztárbox új évadában

Az RTL az ígérteknek megfelelően ismertette a férfi középsúly mezőnyét, akik szintén nagy nevekből állnak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre inkább összeáll a 2024-es Sztárbox mezőnye, és mint azt sejtettük, több versenyző fog megküzdeni az első helyért. Legalábbis lesz egy plusz kategória, akik már bemutatkoztak, Varga Viktor énekessel az élen. Viktor még a csajozásról is lemondott a bokszedzések miatt, mindent ennek rendel alá, mert nyerni akar.

A többség abszolúte a nulláról indul, ahogyan Sárközi Ákos is, aki eddig a legnagyobb meglepetés az indulók közül. A Konyhafőnök sztárját Rácz Jenő tavalyi évada motiválhatja, aki egészen a döntőig jutott. Hatalmas utat tett meg, és nem féltétlen a ringben, hanem sokkal inkább a felkészülés alatt. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Legutóbb a férfi könnyűsúly mezőnyét mutatták be, akik mind ismertek, és készen állnak arra, hogy mindent kihozzanak magukból. A kihívás adott, és csak később fog bennük tudatosulni, mit is vállaltak ezzel, amikor egyre keményebb edzések követik egymást. Nemrégiben pedig a férfi középsúly-mezőny indulóit jelentette be a csatorna.

Ezáltal fény derült rá, hogy idén Danny Blue, Herceg, Király Viktor, Pápai Joci, Shane Tusup, Torghelle Sándor, Törőcsik Dani és Veréb Tamás is elindul a győzelmet jelentő övért – írja az rtl.hu. De rövidesen arra is fény derül, milyen párosításokban kezdődnek majd meg a férfi középsúly küzdelmei, a jövő héten pedig a női mezőnyt mutatják majd be.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.