Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Pápai Joci a Sztárboxról: „Kőkeményen bele fogok állni”

Pápai Joci kizárta azt a lehetőséget, hogy félmunkát végezzen, ahogyan ő fogalmazott, kőkeményen bele fog állni ebbe az egészbe.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több sztárt jelentenek be a 2024-es Sztároxban, és vannak közöttük meglepetésemberek is. Olyanokat is találunk a mezőnyben, akikre azért valamilyen szinten több okból kifolyólag számítottunk, és nem kellett csalódnunk.

Sokan azzal számoltak, hogy Pápai Joci mentor lesz az új X-Faktorban, de egy csavar végén más szerepet kapott. Miller Dávid műsorvezetőtársa lesz, addig Majka, Gáspár Laci, Tóth Andi és Valkusz Milán mentorként van jelen az új tehetségkutatóban, aminek időközben megkezdődhettek a forgatásai, akárcsak a rivális Megasztárnak. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Pápai Joci nem fog unatkozni, miután az új Sztárbox mezőnyének tagjaként is látni fogjuk. Az RTL-nek adott interjújában kiemelte, szerinte nagyon fontos, hogy figyeljünk a testünkre, ugyanakkor tisztázta, nem amiatt nem figyelt oda magára, mert nem lusta volt.

Elárulta, valójában mindig is imádta a sportot, de hipochondriával küzdött, viszont ennek vége. A Sztárboxra amiatt mondott igent, mert tudta jól, teljes kivizsgáláson vesz részt, és ha bírja a terhelést, akkor a meccs pillanatára jól fog kinézni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Elismeri, ugyan kipróbált pár sportot az évek során, a küzdősportok tekintetében megtartotta a kellő távolságot. Ami biztos, Pápai Joci nem fog félmelót csinálni, nagyon komolyan veszi a felkészülést, és győzni megy be a ringbe, bárki ellen is szálljon harcba. „Kőkeményen bele fogok állni.”

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.