Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Karsai Dániel: Magyar Péter szinte vallásos imádattal beszélt Orbán Viktorról

Karsai Dániel reagált Magyar Péter válaszára, aki biztosan nem fog Karácsony Gergelyre voksolni vasárnap.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) választópolgárokkal találkozik kampánykörútján Budapest XVI. kerületében a Szentmihályi Kulturális Központnál 2024. május 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Karsai Dániel feltett egy kényes kérést Magyar Péternek a választás kapcsán, amire röviddel ezután megjött a válasz. A Tisza Párt vezetője arról is beszélt, ki ő valójában, és tisztázta, miért gondolja úgy, hogy Gyurcsány Ferenc a Fidesz embere, függetlenül attól, hogy ugyanezt mondják róla, és nem hisznek neki.

„Magyar Péter már válaszolt is nekem az ATV tegnap esti Egyenes beszéd című műsorában. Érvénytelenül fog szavazni a főpolgármester-választáson. Hogy ez mit jelent, az előző posztomban leírtam.” – írta az új posztjában Karsai, aki szintén kritikákat fogalmaz meg Magyarral szemben. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„Magyar Péter azt is elmondta, hogy még a pártalapítás előtt járt nálam. Felkért az akkor még csak leendő pártjához való csatlakozására, mint alapító tag. Amire én “hosszas habozás után mondtam nemet és azóta a Momentum szekerét tolom.” – idézett Karsai a bejegyzésében, amiről szintén megvan a maga verziója.

Magyar Péter és Orbán Viktor

Nagyon rövid határidőről beszélt Karsai, mindössze pár napot kapott Magyartól, akinek gyorsan kellett cselekednie, és azóta sem áll meg. „Arról, hogy Magyar Péter pártot alapít, a találkozónkon értesültem. Magyar úr nagyon rövid határidőt, pár napot adott a válaszra. Ami alatt én valóban nem válaszoltam, csak később. Ezért elnézését kérem utólag is. De éppen az általa szabott rövid határidő miatt ebben az esetben a hallgatásom az egyet – nem – értés jele volt.”

Karsai azt mondja, sosem volt párttag, és ezen már nem akar változtatni, emiatt sem tervezett a Tisza Párt tagja lenni, miközben megemlíti, szerinte Magyar szinte vallásos imádattal beszélt Orbán Viktor miniszterelnökről. „A nem csatlakozásom kiinduló oka az volt, hogy sosem voltam párttag. És ezen nem is kívánok változtatni. De ez ebben az esetben nem merült fel. Magyar Péter ugyan már akkor is a Fidesz leváltásáról is beszélt. De mindeközben szinte vallásos imádattal beszélt Orbán Viktorról és azt is mondta, hogy akár koalícióra is lépne vele és úgy próbálná megfékezni.”

A Facebook oldalán közzétett bejegyzésben arra kéri az embereket, legyenek kulturáltak, vitázzanak nyugodt hangnemben, bár tudja, hogy ez többeknél kiverheti a biztosítékot, amiket írt. „Tudom, hogy a fenti sorok nagy indulatokat kelthetnek. Arra kérek minden tisztelt olvasómat, hogy az eddig megszokott kulturált hangnemben beszélgessünk erről a témáról is. A legnagyobb örömömre az előző, ebben a témában kitett posztom alatt is heves, de kulturált vita volt, amit mindenkinek ezúton is nagyon köszönök. Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.