Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Karsai Dániel feltett egy kényes kérdést Magyar Péternek

Karsai Dániel noha nagyon küzd a betegségével, igyekszik minél aktívabb lenni a politikában, amíg csak lehetséges.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a héten elutasító választ kapott az Alkotmánybíróság részéről Karsai Dániel, ugyanakkor jó híreket is kapott, mert kiderült, hogy Gulyás Gergely miniszter meglátogatja, a következő napokban fog megérkezni hozzá. A találkozót követően pedig részletesen is be fognak számolni az eseményről.

Természetesen Karsai is figyeli a politikai eseményeket, tud arról, hogy Szentkirályi Alexandra kora reggel lemondott, aki egyértelművé tette, ez a saját döntése volt, viszont egyeztetett róla Orbán Viktor miniszterelnökkel. Karácsony Gergely pedig egyértelművé tette, hallani sem akar közös munkáról Vitézy Dáviddal, akit a Fidesz emberének tart.

Karsai a mai történések kapcsán feltette a kérdést Magyar Péternek, miszerint kit támogat jelenleg a főpolgármesteri választásokon, függetlenül attól, hogy korábban azt mondta, egyetlen egy jelöltet sem tart alkalmasnak. Vitézy azonban nyitott lenne az együttműködésre, míg Karácsony Gergely részéről ez nincs meg a DK-val.

Karsai fontos kérdése Magyarhoz

„Hogy mulat, Magyar úr Egy kérdést szeretnék feltenni Magyar Péternek. Kedves Péter, most kit támogatsz a főpolgármesteri választáson? Minden más válasz – ide értve a hallgatást is -, mint Karácsony Gergely, súlyosan megkérdőjelezi azt, hogy Te valóban le akarod váltani a Fideszt.” – írta a Facebook oldalán.

A kérdést már el is küldte sms-ben Magyar Péternek, a Tisza Párt vezetőjének. „Aki ugyanis nem tesz meg mindent azért, hogy a legnagyobb ellenzéki fellegvár ne kerüljön vissza a NER kezébe, az Orbán Viktort sem akarja igazán leváltani. A kérdést sms-ben is elküldtem.”

„Várom mielőbbi és nyilvános válaszod. Egyben még egyszer had köszönjem meg, hogy támogattad küzdelmünket az életvégi döntésekhez való jogért. Szép napot kívánok mindenkinek.” – mondott köszönetet Magyarnak.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.