Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Magyar Péter elárulta, ki is ő valójában

Sokan, sokféleképpen látják Magyar Pétert, egyesek már trónra emelik, mások semmibe veszik, most ő beszélt arról, ki is az a Magyar Péter.

...svg content...Fotó: Rost Andrea operaénekes (k), Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke (j) és barátnője, Vogel Evelin (b) énekel a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert azzal, hogy kilépett a Fideszből, és elárulta, titokban lehallgatta a volt feleségét, Varga Juditot. Óriási botrány lett az ügyből, most pedig már ott tart Magyar, hogy saját pártja van, ami messze a legerősebb a baloldalon. Alig pár hónap alatt sok területen többet ért el a Tisza Párt, mint a DK 14 év alatt Dobrev Klárával és Gyurcsány Ferenccel.

Magyar hallani sem akar arról, hogy bárkivel is együttműködjön, pláne a DK-val, akit a „kék Fidesznek” tart. Addig Dobrev és Gyurcsány meg van győződve arról, hogy Magyar Péter a Fidesz beépített embere, és az a célja, hogy szétverje a baloldalt. Ez láthatóan sikerült, és a DK számai is jelentős mértékben zuhantak be. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

A Tisza Párt vezetője nemrég jelentette be azt a támogatási rendszert, amin belül a Tisza Párt működését garantálhatják. Ezzel együtt Magyar tisztázta, nem fog érvényes szavazatot adni vasárnap, mert Vitézy Dávidot a Fidesz, Karácsony Gergelyt pedig Gyurcsány emberének tartja. A 24.hu többek között azt is megkérdezte tőle, kicsoda Magyar Péter?

„Háromgyerekes édesapa. A hazájára büszke, középkorú magyar állampolgár, aki imádja a Kárpát-medencét, imád utazni, élt külföldön, és ezért tudja, hogy mennyi szuper dolog van a hazájában, de azt is, hogy mennyivel élhetőbb lehetne – külföldi tapasztalatok, jó példák alapján –, és milyen sok ziccer maradt ki a rendszerváltás óta. És egy olyan csávó, aki valamiért belekerült ebbe a helyzetbe, maga sem tudja, hogy pontosan miért, és belátta, hogy ez egy egyirányú utca, ahonnan nem tud visszafordulni – de már nem is akar.”

Többek között arról is beszélt, mit tartana helyesnek az ukrajnai háború végkimenetelen kapcsán. „Azt, hogy Ukrajna őrizze meg a területi integritását, amelyet több nemzetközi egyezmény garantál. Senki nem mondhatja azt, hogy az ukránok ne akarják megtartani vagy visszafoglalni az országukat. A nemzetközi jog, a hatályos nemzetközi egyezmények megsértését azért sem szabad elfogadni, mert akkor az oroszok azt gondolhatják, hogy bármit megtehetnek.”

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.