Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Magyar Péter bejelentette a „rendszerváltó kártyát”, pénzügyi támogatást remél

Magyar Péter olyasvalamit jelentett be, ami lehetővé teheti a Tisza Párt stabil működését, miután a külföldi és az állami finanszírozásban sem hisznek.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter, aki nemrég kapott egy kényes kérdést Karsai Dánieltől, újabb bejelentést tett, most épp a „rendszerváltó kártya” kapcsán, ami egy előfizetéses rendszer, így a tagok biztosíthatják a Tisza Párt stabil és folyamatos működését.

„Ma elindítunk egy olyan kezdeményezést, ami Magyarországon egyedülálló és korábban elképzelhetetlen volt! Kísérletet tesszük arra, hogy a magyar emberekkel közösen írjunk történelmet!” – tudhattuk meg Magyar Pétertől a Facebook oldalán.

Magyar azt mondja, 50 ezer „rendszerváltó” magyart keresnek, akikkel közösen változtatnák meg Magyarországot. Az a céljuk ezzel, hogy leváltsák a kormányt, és közben stabil alapokat építsenek a Tisza Pártnak. „Keressük azt az 50.000 rendszerváltó honfitársunkat, akikkel együtt változtatjuk meg Magyarországot. Célunk, hogy a rendszerváltó állampolgárok támogatásával, átlátható elszámolással váltsuk le együtt a jelenlegi kormányt!”

5 havonta lehet szintet lépni a fizetős rendszeren belül, így folyamatosan juthatnak hozzá a különböző tulajdonságokhoz és jogosultságokhoz. „Legyél az 50 000 rendszerváltó egyike! Fizess elő a rendszerváltásra, és töltsd le a személyre szabott kártyádat. Mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre, így folyamatosan jutva különböző újdonságok hoz és jogosultságokhoz.”

Azt mondja, azok, akik minél tovább támogatják a Tisza Pártot, annál több mindenre számíthatnak, hangsúlyozván, a külföldi és az állami finanszírozásban sem hisznek, emiatt van szükségük erre. „Minél hosszabb ideig támogatod a mozgalmat, annál több mindenre számíthatsz. Mi sem a külföldi sem az állami finanszírozásban nem hiszünk. A TISZA Párt programját és politikáját kizárólag a magyar emberek és hazánk érdeke fogja meghatározni.”

„Ha van rá lehetőségetek, érzitek magatokban az elhatározást és szívesen lennétek a változás részesei, akkor kattintsatok a komment mezőben a linkre és tartsatok velünk! Csak együtt sikerülhet, de együtt sikerülni fog.” – zárta le a posztját a Facebook oldalán.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.