Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Karácsony szeretne még egy lehetőséget a budapestiektől

Karácsony Gergely szeretne még egy lehetőséget a budapestiektől, aki szerintük átlátnak a szitán, és úgy fognak szavazni.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester beszél a trolibuszhálózat fejlesztéséről tartott sajtótájékoztatón a Budapesti Közlekedési Központban (BKK) 2024. június 5-én. A BKK azt tervezi, hogy 2026-ig 37 kilométerrel bővítik a trolihálózatot, a társaság már korábban elindított 160 trolibusz beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárást. MTI/Purger Tamás
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony ilyen aktív talán még nem volt a kampánya alatt, mint jelenleg, miután Szentkirályi Alexandra visszalépett Vitézy Dávid javára. Egyfajta pánikhangulat köszön vissza Karácsonyék oldalán, aminek előszele lehet az is, hogy a főpolgármester igencsak stílust váltott, és sorra osztja ki Vitézyt, a nagy riválisát.

Valószínűleg Karácsony is látja az új számokat, amik azt mutatják, Vitézy már előtte jár, és kezd elhúzni tőle. Az sem biztos, hogy segít rajta, amit legutóbb csinált Vitézy plakátjának leragasztásával, ami miatt a másik érintett fél megtette a szükséges jogi lépéseket, betelt nála a pohár. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ungár Péternek is megvan erről a véleménye, aki pedig Márki-Zay Pétert szólította fel, távozzon a közéletből, miután a legutóbbi nyilatkozatával minden eddiginél messzebbre ment. Karácsony Gergely is folytatja a kampányát, és igyekszik bizalmat kérni a Budapesten élőktől, akik szerinte átlátnak a szitán.

„Hiszem, hogy a budapestiek átlátnak a szitán. A tét az, hogy hagyjuk-e, hogy a hatalom elfoglalja magának a városunkat. A tét az, hogy kiállunk-e továbbra is magunkért, kiállunk-e Budapest értékeiért és elveiért.” – írta a Facebook oldalán Karácsony, aki szeretne még egy lehetőséget a budapestiektől.

Nem győzi hangsúlyozni, mekkora a tét, ugyanakkor egyre inkább úgy fest, hogy ez a hajó elmenni látszik, és ha így lesz, az aligha jön vissza. „A tét az, hogy megőrizzük-e Budapestet szabad, zöld és szolidáris helynek. A hatalom emberei, vagy az emberek hatalma. Erről szavazunk most vasárnap”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.