Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

A City kiszemelt világsztárjának nincs helye a Real Madridban, az ima már kevés

Fotó: EPA/ANDY RAIN
not image

Hujber Dávid

2021. december 16. - 09:30

Harry Kane továbbra is a Manchester City terveiben szerepel, nem mondtak le róla a britek, hiába a nyári kudarc és a hatalmas ajánlat. A brit támadó maga jelentette be, hogy marad, és a körülmények ellenére szívesen teszi ezt, független attól, hogy örült volna, ha Manchesterben folytathatja.

Az El Nacional arról ír, hogy a City edzője, Guardiola továbbra is hisz abban, hogy Kane a legjobb csatár a piacon, és tökéletesen illeszkedne a rendszerébe. A Tottenham-nél azonban a csillagászati ajánlatok ellenére sem voltak hajlandóak megválni a világsztártól, aki jelenleg nincs csúcsformában.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

188 millió eurót kértek érte, de ezt az összeget senki sem akarta kifizetni érte. Kane távozási szándéka érthető volt, mivel bajnokságot, Bajnokok Ligáját akar nyerni, és már ő sem lesz fiatalabb.

Sok szurkoló a mai napig nem bocsátott meg neki, és a londoniak is hajlandóak lehetnek megválni tőle. Conte, a Spurs új edzője azt javasolja, hogy engedjék el, ha érkezik érte egy ideális ajánlat. A 28 éves sztár közben kétségbeesetten szeretne távozni, látva, hogy a csapata mennyire hektikusan teljesít.

Guardiola már ezen a télen leszerződtetné, nem várna a következő nyári átigazolási szezonig. A gond az, hogy a Tottenham nem egy közvetlen riválisának akarja eladni az egyik legjobbját, hanem például a Real Madridnak. Már többször is szóba hozták a támadót a spanyolokkal, és úgy tudni, álmai klubjáról van szó.

A spanyol élvonalba kerülhet a Manchester United számkivetett sztárja

A Madrid elnöke, Pérez kedveli Kane játékát, és többször téma volt leigazolása, de ez még mindig nem történt meg. Ennek főként Zidane volt az oka, aki nem szerette volna, ha Kane átigazol, még akkor sem, amikor Benzema nem volt a legjobb formában.

Úgy látszik, a történelem megismétli önmagát, mivel Ancelotti teljesen megbízik a 9-esében, és nem hiszi, hogy a brit bármivel is többet tudna hozzátenni a játékhoz, mint a francia, aki a PSG-hez kerülhet. Az olasz szakember sokkal inkább a jóval fiatalabb Haalandban látja a potenciált és a jövőt, vagy Lewandowskit vinné pár évre Madridba.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.