Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

A spanyol élvonalba kerülhet a Manchester United számkivetett sztárja

Fotó: EPA/Biel Alino
not image

Nagy Noel

2021. december 15. - 20:49

Nagy átalakulások várhatóak a Manchester United csapatánál Ralf Ragnick érkezésével, amelynek több áldozata is lehet.

Egyik ilyen áldozat pedig Anthony Martial lehet, aki az elmúlt két szezon során erősen formán kívül játszott és már nem is tekinthető a kezdőcsapat tagjának, legjobb esetben is csak cserének szokták bedobni.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Anthony Martial még nagy reményekkel érkezett évekkel ezelőtt a Manchester Unitedba, akkor még a világfutball egyik legnagyobb tehetségének tartották számon. Azóta azonban néhány jó szezont leszámítva némiképp beleszürkült a Premier League-be.

Ezeket alapul véve pedig borítékolható, hogy Martial a közeljövőben el fogja hagyni a Vörös Ördögök csapatát, várhatóan a Premier League-t is. Az Eurosport értesülése szerint pedig egy nagynevű kérője már biztosan van.

Úgy tudni ugyanis, hogy az Atletico Madrid már dolgozik az ajánlaton, amit a Manchester Unitednak el fognak küldeni a francia támadó játékjogáért. Az Eurosport úgy tudja, hónap végén fogják felvenni a kapcsolatot a csapattal, hogy érdeklődjenek a játékos helyzetéről.

A neves sportcsatorna tudósítói ráadásul úgy tudják, hogy az Atletico hajlandó lenne egy csereüzletbe is belemenni, ezért fel fogják ajánlani a manchesterieknek egyes játékosaikat, hátha így meglehetne oldani az üzletet.