Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Klopp szerint a Manchester City nagyon is esélyes a bajnoki címre

Sőt, véleményének nyomatékot adva egyenesen úgy fogalmazott, „a futballtörténelem legnagyobb vicce” lenne leírni a Manchester Cityt a bajnoki címért folytatott versenyben.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Míg Pep Guardiola úgy látja, az Aston Villa a legesélyesebb a Premier League bajnoki címére – miután a szerdai 1-0-s győzelemmel a Man City fölé kúszott a tabellán a harmadik helyre –, Jürgen Klopp úgy véli, akár a Manchester City is lehet az a csapat, mely behúzza a bajnoki címet.

Mint ismert, a City négy meccs óta nyeretlen és hat pont a hátránya a listavezető Arsenal mögött, eközben pedig a Liverpool két pontra van az első helytől, miután 2-0-ra legyőzte a Sheffield Unitedet. A Sky Sports szerint Klopp annyira látja a lehetőséget a Man Cityben, hogy kerek perec kijelentette, a „futballtörténelem legnagyobb vicce” lenne leírni a Manchester Cityt a bajnoki címért folytatott versenyben. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Klopp, akinek csapata a Sheffield United elleni győzelemmel két pontra zárkózott fel az Arsenalhoz képest, úgy érzi, „nincs értelme” elhamarkodottan ítélkezni a City felett a szezon ezen szakaszában. A szerdai Bramall Lane-i győzelem után úgy nyilatkozott:

„Az Arsenal küzd, és hasonló élményben volt része, mint nekünk (a Fulham ellen). Nagyon jó érzés, de amúgy is 0-0-ról kell kezdeni a következő meccset. Az Aston Villa hihetetlen. A United is ott van, és bár talán nem pontosan úgy játszik, ahogy azt mindenki akarná, a pontok őrületesen jönnek.”

Ugyanakkor hozzátette:

„A liga hihetetlenül erős, szerencsésnek kell lenni, hogy átvészeljük a nehéz pillanatokat, különösen a sérülésekkel. Szóval fogalmam sincs (ki fogja megnyerni a bajnoki címet).”