Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Jürgen Klopp dühös és csalódott a Liverpool hétvégi veresége után

Liverpool, 2022. október 1. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában játszott Liverpool - Brighton mérkõzésen Liverpoolban 2022. október 1-jén. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A német edző ezúttal már nem talált magyarázatot, egyre mélyebb gödörben a Liverpool.

Sima, háromgólos vereséget szenvedett a Liverpool a Wolverhampton otthonában, lényegében negyedóra játékot követően eldőlt a meccs. A Wolves a győzelemmel elmozdult a kieső helyről, a Liverpool maradta a tizedik pozícióban.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Jürgen Klopp csapata az elmúlt hét mérkőzésén mindössze egyetlen győzelmet tudott felmutatni, és bár a tréner idáig mindig talált valamilyen magyarázatot a gyenge teljesítményre, legutóbbi nyilatkozata alapján már a német is reményvesztett lett – írja az ESPN.

“Nyilvánvalóan borzalmas volt a kezdés. Nem kaphatunk így két gólt” – mondta Klopp. “De megtörtént, és gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk a saját hibánkból. Jobban kellett volna védekeznünk. Nem tudom megmagyarázni. Nincs rá mentség” – folytatta.

“Az első 15 percre nincs magyarázatom. Ha így kezdesz, akkor nem érdemelsz semmit egy Premier League meccsen. Azonnal változtatnunk kell ezen a következő mérkőzésen.”

„Az Everton nyert, és jó passzban vannak, így újra bizonyítanunk kell. Egyelőre annyira csalódott és dühös vagyok az első 15 perc miatt, hogy nem találok rá szavakat. A Wolves megérdemelte a három pontot” – tette hozzá Klopp, akinek legközelebb ismét egy kiesőjelölt ellen kellene feltüzelnie a csapatát.