Zseniális: José Mourinho egy Vespával robog a Roma edzőközpontjában (videó)

Fotó: Facebook/AS Roma
not image

Nagy Noel

2021. július 7. - 11:44

José Mourinho, az AS Roma újdonsült edzője rögtön egy fantasztikus videóval jelezte, hogy megérkezett új csapatához, amivel az olaszok ikonikus robogóját is igénybe vette.

Mourinho pályafutása az elmúlt években nem volt annyira dicsőséges, mint ahogyan korábban. A Manchester United és a Tottenham Hotspur is idő előtt menesztette, évek óta nem került a Bajnokok Ligája döntőjének közelébe.

A portugál mester azonban továbbra is kitartó céljai elérésében, így Tottenhames menesztését követően nem akart sokáig munkanélküli lenni. Végül az AS Roma mentőövet is dobott neki, ami pedig éppen akkor menesztette frissen a szintén portugál Paulo Fonsecát.

Mourinho körül nagy elvárások vannak, tekintettel a renoméjára, a farkasok szurkolói a portugál mestertől remélik, hogy újra elhozza a dicsőséget az olasz fővárosba. Ehhez pedig Mourinho mindent bevethet, többek között az EB-n remekelő Granit Xhaka leigazolásáról is hallani, valamint öt scouttal bővítette stábját, akik Európa szerte keresik a megfelelő játékosokat.

José Mourinho olykor megcsillantotta korábban is már a humoros oldalát, amely az olasz klubnál sem maradt el – derült ki egy Twitter-videóból. A videón látszik, ahogy a portugál mester az ikonikus olasz robogóval, a Vespával köröz a csapat edzőközpontjában.

A videónak külön humort ad, hogy eközben Mourinho mellett egy golfkocsi közlekedik, mintha gyorsulási versenyben lennének. Szemmel láthatóan a golfkocsi gyorsabbnak bizonyult, de Mourinho a lelket is kihajtotta a Vespából.

Az AS Roma a hivatalos Instagram-oldalán pedig több képet is közzétett arról, ahogyan a portugál mester a Vespát vezeti, amelyet szemmel láthatóan élvezett. Annyi biztosnak tűnik, hogy a hangulat remek, amióta megérkezett Mourinho.