Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Jennifer Lopez 4 óra 45 perckor kelt, majd sprintelt egyet a parton (videó)

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő a Los Angeles-i filmkritikusok díjainak (Los Angeles Critics Association (LAFCA) átadási ünnepségén a kaliforniai Century Cityben 2020. január 11-én. MTI/EPA/Nina Prommer
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez minden egyes nap tesz valami hasznosat az életében, akivel most egy igen látványos reklámfilmet forgattak.

Kevesen lehetnek a Földön, akik ne ismernék Jennifer Lopezt, legalább hallomásból. Minden idők egyik legnagyobb sztárjáról beszélünk, aki hihetetlenül fiatalos, és emellett természetesen fitt.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Megdöbbentően jól tartja magát, és ez nemcsak a fittségére igaz, hiszen egy igazi maximalistáról beszélünk, aki a színpadon is profizmust követel meg a táncosaitól. Többek között ennek is betudható az, hogy még mindig csúcson érezheti magát.

A szuper-szexi JLO képes volt tartani a lépést a gyorsan változó trendekkel, és a végtelenül felgyorsult világgal. Emiatt a közösségi médiában ugyancsak tömegek követik, köztük különböző generációkkal.

Ezt nem mindenki mondhatja el magáról, JLO viszont igen, aki színészként is nagy kedvenc. Rendkívül aktív, be vannak táblázva a napjai, gyakran jár fotózásokra, és időről időre reklámfilmeket vállal.

A legutóbbiban például 4 óra 45 perckor kelt, majd kiment a partra sprintelni egyet, mielőtt felkelt a Nap. Most is jól látni, hogy mennyire szexi a formája, és nem mellesleg 53 évesen is rendkívül gyorsan fut.