Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Lehet kapaszkodni: Jennifer Lopezt fehérneműben fotózták

Úgy tűnik, a sztárok rendesen ráléptek a gázpedálra Valentin-nap közeledtével, ami mindig nagyon különleges tud lenni.

...svg content...Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén ünneplő tömeg nélkül rendezték meg az eseményt. MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legyünk őszinték, semmi rossz nincs abban, ha örülünk más boldogságának, még akkor is, ha esetleg nehezebb passzban éjük a napjainkat. Az is egy szint, ha mindezt képesek vagyunk megtenni, és az égiek is pontosan látják ezt.

Fontos, hogy őszintén tegyük, és ez akkor is igaz, ha épp megakadályozunk valakit Valentin-napon. Már nagyon közel van ez a különleges nap, amikor mindennek a szerelmünkről „kell” szólnia, és ezt most értse mindenki pozitívan. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Ahogyan éjfélt az óra, kezdetét is veheti az extra odafigyelés, bár még jobb, ha ez többször fordul elő egy évben. Palvin Barbi már korábban is adott pár remek tippet a férfiaknak, ahogyan a nőknek is, hogy mivel készüljenek.

A világhírű magyar modell időközben növelte a tétet, és még mindig tud újat mutatni. Imádjuk a karakterét, ahogyan Jennifer Lopezét, aki nem mellesleg a Grammy-gálán is úgy nézett ki, mint egy istennő.

Most ő is nagyot húzott, és magasra tette a lécet Valentin-nap előtt. Fehérneműben jelentkezett, de nem a megszokott összeállításban, ettől is oly különleges a tervezés, és ez egy újabb remek tipp, uraim, hölgyeim!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.