Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Káprázatosan szexi fehérneműs fotók készültek Palvin Barbiról

Fotó: Palvin Barbara modell a Sóhajok (Suspiria) című film bemutatóján a 75. Velencei Filmfesztiválon 2018. szeptember 1-jén. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Közeleg a Valentin nap, amit nemcsak a nők várhatnak, hiszen a férfiaknak ilyenkor még inkább lehetőségük van arra, hogy valamilyen különleges fehérneművel lepjék meg a párjukat.

Számtalan lehetőség van arra, hogy a párunknak kedveskedjünk, és lehetőleg ezt napi szinten tegyük. Ne csak az ismert napokat használjuk fel erre, hanem minden nap tegyünk azért, hogy igazán különlegesnek érezze magát a szerelmünk.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Sajnos messze nem ez az átlag, és sokan élnek úgy egy kapcsolatban, hogy mindezt elfogadják. Szerencsére boldog kapcsolatok is léteznek, amiken belül napi szinten gondolnak egymásra a párok.

Valentin nap közeledtével a többség azonban aktivizálja magát, és igyekeznek kitenni magukért a férfiak. Palvin Barbi is remek tippeket adhat, hogyan milyen különleges fehérneműkkel lepjék meg a férfiak a kedveseiket.

A világ egyik legismertebb modelljeként millióknak adhat tippeket ezeken a divatfotókon keresztül. Barbi megjelenése továbbra is topkategória, és nem győzzük hangsúlyozni, mennyire büszkék vagyunk rá, hogy ilyen messzire jutott a modellkedésben.

Legutóbb a For Love & Lemons nagyon különleges fehérneműiben köszönt be, és az alább látható fotók még inkább önmagukért beszélnek. Barbi mintha még mindig csak a 20-as éveiben járna, rajta sem fog igazán az idő.