Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Lehengerlő fehérneműs fotók jelentek meg Jennifer Lopezről

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő gyémántnyakláncot visel az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben 2020. január 19-én. MTI/EPA/David Swanson
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopezről már korábban is készültek fehérneműs sorozatok, de ez most talán a kedvencünk, amivel mások is egyet fognak érteni.

Jennifer Lopez tipikusan az a sztár, világsztár, akire mindig odafigyelnek az emberek, bármit is csináljon. Mérhetetlenül nagy a népszerűsége, legutóbb például közös tetoválást csináltatott Ben Affleckkel, a férjével.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Van egy sanda gyanúnk, hogy sok hasonló tetoválás fog születni a jövőben, így nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt megmutatni az alkotásokat. Mindenesetre valóban egyediek, és örülünk annak, hogy Jen és Ben boldogok.

Nagyon régóta érett már a házasságuk, hosszú évekre eltávolodtak egymástól, külön alapítottak családot, most pedig közösen élik az életüket. Ilyen az, amikor két embert valóban egymásnak teremtett a sors.

JLO fehérneműben is rendkívül vonzó, továbbra sem mondanánk többnek mint egy 30-as éveiben járó nőt. Ennél nagyobb bókot aligha kaphatna az egyik kedvenc sztárunk, akit egy igen különleges sorozatban láthattok viszont.

Alább egy rendkívül különleges kollekciót mutatott be magán JLO, akinek a nevével valószínűleg nem kevés számban fognak elkelni ezek a csinos és szexi darabok. Minden elismerésünk a tervezőknek, illetve azoknak, akik a fotózást vezényelték.