Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Jennifer Lopez megmutatta a formás combizmait, nem is akárhogyan (fotók)

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő fellép a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében a Miami Gardens-i Hard Rock Stadionban 2020. február 2-án. Az NFL 54. szezonjának nagydöntőjében a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers együttese lépett pályára, a bajnokságot a Kansas City nyerte. MTI/EPA/John G. Mabanglo
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopezre már egészen nyugodtan tekinthetünk modellként is, annyira meggyőző a róla készült fotókon.

Jennifer Lopez egy igazi világsztár, egy díva, egy ikon, egy legenda, és még sokáig sorolhatnánk. Vannak, akik puszta irigységből nem kedvelik, de a többség nagyon is felnéz rá, már csak a formája miatt is.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Teljesen felesleges a koráról beszélni, messze fiatalabbnak néz ki, és ez valószínűleg később sem lesz másképp. Sokat is tesz érte, nagyon odafigyel arra, milyen krémeket használ, és a táplálkozása is rendben van.

Az edzések sem maradnak ki, és láthattuk, hogy 50 felett úgy sprintel, mint sokan mások a 30-as éveikben sem. Szóval bőven van erő az énekesnőben, aki színésznőnek is mondhatja magát, vagy modellnek.

Ezeken a fotózások alkalmával is elvarázsolja az embereket, és olyan fotók készülnek róla, mint senki másról. Más világsztárok is csodája járnak JLO szexi alakjának, sorra kapja a dicséreteket, nem is kis mennyiségben.

Alább is egy olyan sorozatot láthatunk róla, ami mindent elmond. Mindent elmond arról, hogy milyen energiákkal rendelkezik, és nála a lábedzések sem maradhatnak ki, finoman fogalmazva sem.