Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Jennifer Lopez megmutatta a formás combizmait, nem is akárhogyan (fotók)

Jennifer Lopezre már egészen nyugodtan tekinthetünk modellként is, annyira meggyőző a róla készült fotókon.

...svg content...Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő fellép a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében a Miami Gardens-i Hard Rock Stadionban 2020. február 2-án. Az NFL 54. szezonjának nagydöntőjében a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers együttese lépett pályára, a bajnokságot a Kansas City nyerte. MTI/EPA/John G. Mabanglo
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez egy igazi világsztár, egy díva, egy ikon, egy legenda, és még sokáig sorolhatnánk. Vannak, akik puszta irigységből nem kedvelik, de a többség nagyon is felnéz rá, már csak a formája miatt is.

Teljesen felesleges a koráról beszélni, messze fiatalabbnak néz ki, és ez valószínűleg később sem lesz másképp. Sokat is tesz érte, nagyon odafigyel arra, milyen krémeket használ, és a táplálkozása is rendben van. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Az edzések sem maradnak ki, és láthattuk, hogy 50 felett úgy sprintel, mint sokan mások a 30-as éveikben sem. Szóval bőven van erő az énekesnőben, aki színésznőnek is mondhatja magát, vagy modellnek.

Ezeken a fotózások alkalmával is elvarázsolja az embereket, és olyan fotók készülnek róla, mint senki másról. Más világsztárok is csodája járnak JLO szexi alakjának, sorra kapja a dicséreteket, nem is kis mennyiségben.

Alább is egy olyan sorozatot láthatunk róla, ami mindent elmond. Mindent elmond arról, hogy milyen energiákkal rendelkezik, és nála a lábedzések sem maradhatnak ki, finoman fogalmazva sem.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.