Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Valamit nagyon jól csinál Jennifer Lopez, ha 30-nak nézik

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő fellép a tel-avivi Yarkon Parkban 2019. augusztus 1-jén. A koncerten több mint 55 ezer rajongó vett részt. MTI/EPA/Abir Szultan
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez mintha csak egyre fiatalodna, nem akar fogni rajta az idő vasfoga, és csak úgy ragyog a boldogságtól.

Szokás mondani, hogy a nők csak szebbek lesznek, ha boldogok, és ebben van valami. Sokan megtapasztalhattuk már, milyen ragyogó tud lenni egy női szempár, ha igazán boldog a lelke odabent.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Olyankor az idő is másképpen telik, így ha ezt tapasztaljuk, akkor minden egyes nap tegyünk azért, hogy mindez így maradjon. Egy férfi nem is lehet szerencsésebb annál, ha egy ilyen nő van mellette.

Ben Affleck is szerencsés férfinek mondhatja magát, hiszen ha húsz év elteltével is, de visszatalált hozzá Jennifer Lopez. Azóta összeházasodtak, és JLO élete legjobb formájában van, ez senki számára nem lehet kérdés.

A követők is csak ámuldoznak, hogy, Lopez mennyire fiatalos és szexi. Nem akar fogni rajta az idő, és évről évre képes megújulni. Valamit nagyon jól csinál, ha ennyire szexi, és a titok leginkább abban rejlik, hogy régóta egészséges életmódot folytat.

Modellként is megismerhette a világ, mindig különleges fotók készülnek róla, és ez most sem volt másképp. Ez az elegáns ruha is kifejezi a személyiségét, a karakterét, és még mindig az egyik legnagyobb világsztár.