Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Ezen a magángépen utazik Jákob Zoltán (videó)

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán szeret kényelmesen utazni, és egy magángépen abszolúte otthonosan érezheti magát.

Jákob Zoltán Magyarország egyik leggazdagabb emberének mondhatja magát, így sok olyan dolog van, amit megengedhet magának, például Ferrarikat vásárol, drága étkészlettel étkezik, és így tovább.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Ettől függetlenül közvetlen, és időről időre fontos adományokat ad át. A Ferrariját is megosztja az emberekkel, szívesen ülteti be őket a volán mögé, természetesen álló helyzetben, aminek ideje alatt fotókat, videókat készítenek.

Zoltán lett az új A Nagy Ő, mely az év egyik legjobban várt műsora. Hamarosan elkezdhetik forgatni a 2023-as évadot, vagy talán már el is startoltak a munkálatok, egyelőre nem tudni, ám egy biztos, nem fognak unatkozni a nézők.

Ismervén Zoltánt, nem lesz hiány a luxusból, és a lányok rendkívül jól fogják magukat érezni. Sokan kíváncsiak rá, hogy milyen versenyzői lesznek az évadnak, akárcsak Zoltán, hiszen ő is csak a helyszínen találkozik velük először.

Legutóbb már beszámolhattunk arról, hogy Zoltán magángéppel ment forgatni, de ennél sokkal többet nem árult el. Most még közelebbről nézhetjük meg a gépet, amivel teljesen más élmény lehet utazni.