Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Jákob Zoltán a magángépével érkezett meg a forgatási helyszínre

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez egyúttal azt is jelentheti, hogy A Nagy Ő új évadát külföldön rögzíthetik, amivel még izgalmasabbá válnának az események.

A TV2 remek döntést hozott azzal, amikor úgy döntött, reaktiválja A Nagy Ő-t. Mindkét új évad sikeres volt, és totálisan más karakterek voltak a főszereplők, akárcsak a lányok, akik a hírességekért harcoltak.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Tavaly Árpa Attila kereste a szerelmet a műsorban, ám végül nem találta meg. Sorozatban a harmadik évadot is leforgatja a TV2, és már egy ideje tudhatjuk, hogy Jákob Zoltán lett az új A Nagy Ő.

Ez már önmagában történelmi pillanat, mert ezelőtt egy A Nagy Ő sem tartozott a leggazdagabb magyarok közé. Zoltán ezt is elmondhatja magáról, aki nem egy Ferrari tulajdonosa, és már a legújabb modellből is rendelt egyet.

Nem tudni, pontosan mikor kezdődnek a forgatások, és annak hol lesz a helyszíne, mindenesetre Zoltán legutóbbi fotója és kiírása akár még beszédes is lehet. Illetve utalhat arra, hogy külföldön forgatják le az új évadot, de egyelőre mindezt titok övezi.

Egy biztos, érdemes lesz figyelni az eseményeket, és nem kizárt, hogy ez lesz a legnézettebb A Nagy Ő Magyarországon. „Érkezés a forgatási helyszínre” – írta a posztjában sejtelmesen Jákob Zoltán a magángépe kíséretében.