Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Ezért vállalta el Jákob Zoltán a Nagy Ő műsorát

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
TV
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Állítása szerint a kalandját keresi, de ő semmiképp sem kalandor, az ötlet pedig nem tőle jött, ugyanis felkérték, de egyáltalán nem bánja, hogy így alakultak a dolgok.

Jákob Zoltán, a TV2 következő Nagy Ő-je hétfőn a Retro Rádió reggeli műsorában nyilatkozott, ahol Bochkor Gáborék többek között arról faggatták, hogy milyen elvárásokkal indul neki a shownak, illetve miért vállalta el.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Állítása szerint a kalandját keresi, de ő semmiképp sem kalandor, az ötlet pedig nem tőle jött, ugyanis felkérték. Majd arra utalt, eleinte nem volt biztos a dolgában, ezért alaposan elgondolkodott rajta, végül pedig azért vállalta el, mert sikeresen meggyőzték.

„Sokféle dologgal győztek meg, az egyik az, hogy ez egy jó lehetőség, mert minden utazásomon és mindenhol keresem egyrészt a társamat, keresem az aktivitást, másrészt pedig ennél nagyobb kaland, vagy aktivitás az életemben nem nagyon lesz. Erre ígéretet kaptam, hogy ez egy nagyon jó dolog lesz. Akkor miért ne? Kipróbálom”

– mondta.

Nem bánja, ha valaki a pénzéért szereti

Az üzletember elárulta, egyáltalán nem zárja ki annak az esélyét, hogy talán épp a shownak köszönhetően talál rá a szerelem, és attól sem fél, ha esetleg lesznek olyanok, akik csak a pénzére utaznak, mert elmondása szerint történt már vele ilyen, így hamar felismeri a jeleket.

Hozzátette, nem bánja, ha valaki a pénzéért szereti, hiszen fontos, hogy a párja anyagi biztonságban érezhesse magát, de persze ne csak ezért legyen vele valaki, hanem tényleg szeresse is őt és együtt éljék meg a dolgokat – írta a Bors.

Jákob Zoltán néhány kulisszatitkot is megosztott, ugyanis elmondta, hogy a lányokat a showban fogja először látni, és egyáltalán nincs beleszólása abba, hogy ki kerül be, illetve az is kiderült, hogy idén sokkal több a jelentkező, mint korábban volt.