Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Jákob Zoltán kicsit megnapoztatta a Ferrarikat

Fotó: Unsplash/Florian Berger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán, a magyar milliárdos is kihasználta a jó időt, kivette a Ferrarikat a napra egy esemény kapcsán.

A Nagy Ő legújabb főszereplője izgatottan várhatja a forgatásokat, miközben a TV2 nem kicsit növelte a tétet, minden eddiginél több és izgalmasabb műsorral készül. Gyakorlatilag egy olyan hónapunk sincs, amikor unatkoznánk.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Arra is figyel a TV2 Csoport, hogy a nyári időszak se legyen igazán üres, hiába nyaralnak az emberek, mert ettől még szeretnek tévézni. Szeptembertől pedig beindul a nagy show, és az Ázsia Expressz új évadának levetítésére sem kell sokat várnunk.

Közben megérkezett a nyár, Jákob Zoltán örül ennek, aki havi szinten ellátogat egy másik országba. Nemrég Dubajban járt a lányaival, ahol remekül érezték magukat, és egy igen különleges apartmanban laktak.

Zoltán igyekszik minél többet adakozni, és más milliárdosokhoz hasonlóan segít a rászoruló gyerekeken. Mindig van ok segíteni, és Zoltán nyitott erre, akárcsak arra, hogy megmutassa az embereknek, milyen a ferraris életérzés.

Most egy esemény kacspán tette ezt meg, és ismét sok molygós arcot láthattunk emiatt. A luxus-sportautói rendre nagy feltűnést keltenek, és most, hogy nyár van, lehet cabriózgatni az utcán.