Jákob Zoltán óriási okos táblát vásárolt egy autista iskolának (videó)

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán fontos tartja, hogy segítsen, és igyekszik minél inkább támogatni a rászoruló gyerekeket, most épp egy autista iskolának vásárolt egy fontos eszközt.

Jákob Zoltán, Magyarország leggazdagabb embere hamarosan élete talán legnagyobb kalandjának vághat neki a TV2 közreműködésével, ugyanis igent mondott a 2023-as A Nagy Ő-re, természetesen főszereplőként.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Nem kizárt, hogy az eddigi leglátványosabb és legintenzívebb évad vár a nézőkre. Kíváncsian várjuk, hogy milyen lányok kapnak helyet a műsorban, és mik lesznek Zoltán reakciói a sok különböző karakter láttán.

Ez egy remek lehetőség arra, hogy megismerje élete párját, míg Tóth Dávid és Árpa Attila nem járt sikerrel. Talán Zoltánnak több szerencséje lesz, és nemcsak egy rövid kapcsolat kerekedik ebből az egészből.

Zoltán imádja a sportautókat, nemrég egy Aston Martinnal láthattuk, míg azelőtt elárulta, hogy mekkora volt az a sebesség, amit elért a Ferrarijával. Ha már Ferrari, említsük meg, hogy úton van hozzá az egyik legújabb olasz modell, mellyel tovább bővül a garázsa.

Legutóbb pedig egy autista iskolának ajándékozott egy óriási okos táblát, amit Szentendrére visznek. Saját maga pakolta be az eszközt, melynek igen jó hasznát fogják venni az oktatás, az órák során.