Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Jákob Zoltán 333 km/órával is ment már a Ferrarijával (videó)

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Természetesen zárt környezetben, ami hatalmas élmény lehetett számára, és továbbra is nyitott arra, hogy másoknak is átadja a ferraris életérzést.

Jákob Zoltán, A Nagy Ő 2023-as évadának főszereplője nem félti a Ferrariját, amiből nem egy van neki a garázsában. Sőt, már a következő Ferrariját is megvásárolta, de a színválasztásban nem volt biztos, így a közössége segítségét kérte.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Zoltánt gyakran láthatjuk megállni az utcán, eleget tesz az emberek kérésnek. Ilyenkor bepattanhatnak a volán mögé, és adhatnak pár gázfröccsöt az olasz autócsodának, ami kivételes darab.

A Mokkában árulta el, nem tart attól, hogy bárki is elvinné az autóját, mert az emberek nem tudják, hogyan kell sebességbe rakni a Ferrarit. Emiatt nyugodt szívvel engedi oda őket a volán mögé.

Zoltán nagyon boldog, amikor látja, milyen nagy élményt okoz ezzel a fiataloknak. Nem mellesleg nagyon motiváló is lehet ez egy fiatal számára, hogy egy nap ő is elérje, legyen egy hasonlóan menő autója.

Amikor pedig sebességre vágyik, elmegy egy zárt helyszínre, például reptéri vonalakra, ahol szabadjára léphet oda a Ferrarinak. A legmagasabb sebesség, amit ilyen környezetben ért el, az 333 km/ óra volt.