Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Jákob Zoltán 11 milliós Versace étkészlettel fogyasztja a rakott krumplit

Fotó: Rogán Cecília és Sarka Kata licenctulajdonosok, a zsűri tagjai, illetve Jákob Zoltán, a zsűri elnöke a Magyarország Szépe (Miss World Hungary) utolsó, Miss Talent alversenyén a visegrádi Thermal Hotelben 2018. június 27-én. MTI/Balogh Zoltán
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Már javában zajlik a Nagy Ő forgatása, Lékai-Kiss Ramóna pedig megosztott pár kulisszatitkot, amelyek által nyilvánvalóvá vált, hogy Jákob Zoltán igazán fényűző körülmények között él.

Lékai-Kiss Ramóna korlátozott ideig megtekinthető Instagram történetében osztott meg néhány felvételt, amelyeken az látható, amint a Nagy Ő műsorának szívtiprójával, Jákob Zoltánnal rakott krumplit ebédelnek, de ezt fényűző körülmények között, Versace tányérokkal és evőeszközökkel teszik meg.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

A Ripost beszámolója alapján aki ilyen étkészletre vágyik, eléggé a zsebébe kell nyúlnia, hiszen egyetlen darab villa akár 180 ezer forintba is kerülhet, egy teljes készlet pedig akár a 8-11 millió forintos árat is megugorhatja.

„Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom. Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta”

– mondta Jákob Zoltán, aki valóban szeret odafigyelni a részletekre.

Úgy véli, ezek az eszközök megérik az árukat, hiszen teljesen odavan a dizájnért, a minőségről nem is beszélve, így nem volt kérdéses, hogy emellett dönt. Bár állítása szerint más szempont is szerepet játszott ennek a döntésnek a meghozatalában.

„Az a helyzet, hogy a márka nemcsak ruházatban, de lakberendezési tárgyakban is igen erős. Szeretem, hogy reggel beleugrom a papucsomba, kimegyek a nappalimba, megállok a váza mellett és minden mindennel összepasszol. Teljes étkészletem egyébként nincs. Mindenből kettőt-kettőt vettem. Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek, vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk”

‒ fogalmazott.