Jákob Zoltán a szokásosnál is elegánsabb volt anyák napján

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Természetesen Jákob Zoltán sem hagyta ki a lehetőséget, hogy boldog anyák napját kívánjon, ami sokak számára különleges.

Az anyák napja olyasvalami, amit akár minden nap megünnepelhetnénk. Rendkívül fontos szerepet töltenek be az emberiség életében, és nemcsak amiatt, mert ők hozzák világra az utódokat, akik a jövőt jelentik.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Szerencsére még mindig több a jobb anyai kapcsolat, mint a rossz, de igazán drasztikus példák is vannak. Sajnos furcsa világot élünk, ami csak egyre furcsább és nehezebb lesz, emiatt is fontos megbecsülni a szeretteinket.

Jákob Zoltán számára is a család az első, nagyon szereti a gyermekeit, akikkel sok közös programot szervezet. Nem egyszer utaztak már el külföldre együtt, és még biztosan fognak is a jövőben.

A magyar milliárdos, aki nemrég ismét jótékonykodott, szereti a divatot, és odafigyel arra, hogy mit visel. Emellett imádja a Ferrarikat, már több modell is van a tulajdonában, miközben úton van a következő.

Zoltán az elegáns viseletet preferálja, és természetesen anyák napján is egy nagyon divatos szettet viselt. „Minden anyukának és nagymamának Boldog Anyák Napját”- írta a posztjában Zoltán.