Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Jákob Zoltán megmutatta a fényűző dubaji lakosztályát (videó)

A magyar milliárdos üzletember, A Nagy Ő megmutatta, hol szállt meg Dubajban, ami több mint különleges.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán az utazás, az élmények szerelmese, amit maximálisan támogatunk, mert ezek a programok mindennél többet érnek. Minden egyes utazásunk alkalmával többé válunk, és ez már önmagában sokat ad hozzá az életünkhöz.

Zoltán nem szeret pihengetni, sokkal inkább az aktív élet híve, és ennek megfelelően alakítja a napjait. Továbbra is igyekszik úgy intézni az ügyeit, hogy egy hónapban legalább egy alkalommal elrepüljön valahová. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A Nagy Ő forgatásai alatt ezt kétszer is megtette – először Párizsba, majd Rómába utazott el az egyik szerencsés lánnyal. Végül Betti lett a befutó, akivel hónapokon át nem találkozhatott, ám most, hogy vége a műsornak, folytatódhat az ismerkedésük.

Zoltán nemrég mutatta be az első könyvét, ami olyannyira nagy siker volt, hogy több mint 300 ember várakozott odakint. Végül minden kérésnek eleget tett A Nagy Ő, és számos aláírást osztott ki.

Nemrég pedig Dubaj felé vette az irányt, természetesen magángéppel. A kényelmes utat követően pedig bemutatta a kétszintes lakosztályát, ahol igazi luxus kényelmes veszi körbe. Míg az alsó szint a sípályára néz, addig odafentről már a pálmafákat láthatja a 30°C-os melegben.