Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Magángéppel utazott Dubajba Jákob Zoltán

Jákob Zoltán mindig megadja a módját az utazásainak, akárcsak a megjelenésének, legutóbb Dubaj felé vette az irányt.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán azon milliárdosok közé tartozik, aki boldog, szereti az életét, és tesz is érte. Számára a pénz egy eszköz arra, hogy jól éljen, adjon belőle a szeretteinek, illetve segítsen a rászorulókon, amit már számtalanszor megtett.

Számára ezek nagyon fontos dolgok, és a gyerekeknek még nagyobb örömmel segít, akik semmiről nem tehetnek. Ez egyfajta küldetés az életében, és a vagyona egy részét nemes célokra fordítja. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Azt is tudhatjuk róla, hogy szeret dolgozni, nem tervez visszavonulni, mert nyilván megtehetné. Ehhez még túlságosan fiatal, bár idősebb korábban sem lesz inaktív, és közben igyekszik fitt maradni.

Aki kicsit ismeri Zoltánt, az tudhatja, az utazás a kedvenc hobbija. Idővel az egész világot bejárhatja, legalábbis azokat a helyszíneket, ahová el szeretne jutni, vagy a gyermekei, mert velük utazik a legszívesebben.

Egyes helyekre időről időre visszatérnek, és a Közel-Kelet is egy ilyen állomás. Nemrég Dubaj felé vette az irányt egy magángéppel, így hamarosan újabb videós anyagokat várhatunk tőle az izgalmas sivatagi helyszínről.